14 abr. 2018

XST ! XSS ! SST ! digues-ho com vulguis

SSS !  SETMANA SENSE SOROLL

Del 23 al 29 d'abril, aturem el soroll ! Campanya engegada des del Departament de mediambient de la Generalitat de Catalunya.
XST !
XSS !
SST !

Avui m'he anat a apuntar per participar a la lectura en viu que organitza la Biblioteca Pública Iu Buhigas de Salt, durant el dia de Sant Jordi i m'han donat aquests punts de llibre que tot i no ser dels "macos", m'han agradat molt i els he trobat interessants. No sé si hi ha més colors, a la biblio només tenien aquests tres.
Per cert, el llibre que llegirem el dia de Sant Jordi és La mort i la primavera, obra de Mercé Rodoreda. Espero fer-ho bé, ja que no he llegit mai cap llibre en veu alta i menys davant de públic.

2 comentarios:

roser dijo...

Quina idea més bona, el silenci és tan difícil de trobar que quan hi ets et sembla màgia. És un sensació que visc sovint quan vaig al poble. A ciutat és difícil aconseguir-la.
A mi m'encanta llegir en públic era la única assignatura que treia 9 i 10 quan era petita. Las monges sempre m'agafaven per llegir en veu alta a missa.

Eli Ramirez dijo...

Doncs a mi m'agraden :-) són així d'estètica còmic, jeje.
(i he de dir que cada cop em molesta més el soroll) (per sort he escollit una professió on hi ha bastant silenci, jejejeje)