Translate

29 mar 2018

PUNTS DE LLIBRE DIFERENTS

Si una cosa ens agrada a la nostra col·lecció, es tenir punts de llibre diferents als del format estàndar. Quan diem estàndar volem dir de forma rectangular i amb unes mides més o menys iguals, alguns més llargs i altres més curts però a la fi de forma rectangular.
Ens agraden molt els troquelats, i tots els que tenen formes diferents. Més encara si posen que són punts de llibre, o bookmarks, etc...
Aquests que us posem avui de la casa GREFUSA, els hem trobat per internet, sabiem de la seva existència però no en teníem cap. Sabem que n'hi ha més però no sabem com aconseguir-los. Tenim aquests vuit i us hem posat el revers d'un ja que per a tots es el mateix, podeu veure que hi posa KLIP . MARCAPÁGINAS.


No us podem dir gaire res d'ells ja que no sabem ni a on van sortir ni l'any.
Encara que uns es vegin més grans que els altres son tots de la mateixa mida. Si algú en té informació els hi agraïriem que ens la passesisn.

Aquest altres de la marca de mocadors de paper KLEENEX, ténen uns 10 anys. Sortíen en un model concret de les seves capses de mocadors, era la pestanya que servía per obrir la caixa i tot i que el revers no hi diu res a la caixa posava : fes-ho servir com a bookmark ! i t'ho senyalava amb una fletxa.
Son de quatre pel·ícules de la Factoria Disney, de cada un en van sortir quatre peró de Winni de Poo només un.
De la pel·licula La Sirenita. No es veuen gaire bé perquè el fons es platejat.

De la pel·licula Ratatuille.

De la pel·licula Wall-E

I el què us deia de Winnie de Pooh.

Veig que no han quedat amb bona qualitat alhora d'escanejar-los perquè els tinc en un quadre i ho he fet directament del quadre.

5 comentarios:

roser dijo...

Superoriginals

Eli Ramirez dijo...

Jo els de grefusa els recordo com a "usuària" ... deu fer molts anys, no col·lecionava punts i no en tinc cap, però recordo que eren de plàstic.

Anónimo dijo...

No,no son de plàstic almenys aquest.
Potser hi ha altres.
Mintse

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

Quina pasada.. quina col·lecció més xula!!
Petonetss
Rosa

Justa dijo...

Yo no recuerdo haber visto "en directo"· ninguno de ellos. Los de Grefusa alguna vez ¿en algún blog?, pero los otros son nuevos para mí.
!Muy chulos, Montse!

Apertas de primavera con tiempo de invierno.

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...