Translate

11 feb 2018

DÚOS, PUNTS DE LLIBRE I POSTAL...

Fa uns díes que un amic em va portar a casa una caixa amb postals que havía anat recullint amb el temps, i quina va ser la meva sorpresa quan vaig trobar-ne alguna d'editorials. He pogut fer algún dúo com aquests tres d'Emecé (antiga Salamandra), ja que tenía els punts repetits. També n'hi ha alguna de Kalandraka, de totes les que hi havía només he pogut fer aquests que us poso.
Fan goig, oi ?

BUSCO
D'aquestes postals son les que ens falta el punt. Si algú en té de repetits, els hi podem canviar per altres de Kalandraka. En tenim algun dels antics (són més llargs que els que hi ha ara)

3 comentarios:

roser dijo...

No paro de recollir baveta!

mondopunt dijo...

Es aquestes coses que té el col·leccionisme, trobar alló que no t'imaginaves o bé que si i feia temps que buscaves. Quan menys t'ho esperes surt. A més si el punt i la postal son macos.

Justa dijo...

¡Qué suertudos! Menudos dúos más bonitos habéis conseguido... Esas sorpresas son de las que alegran, ya no el día, sino la semana.

Abrazos.

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...