Translate

14 ene 2018

PUNTS DE LLIBRE EN BLANC I NEGRE

Ja us vaig dir que la trobada d'ahir es preveia "interesant"... Dons bé si que ho va ser, a part de veure a molta gent que feia temps que no veiem, vam aconseguir molts punts de llibre.
Primer la série de la llibrería DÒRIA de Mataró, ja coneixeu aquesta llibrería, dons cada vegada que edita una série de punts els posem al blog. 
Aquests punts segueixen l'estil amb què ens ténen acostumats, personatges de cinema o de la literatura i en blanc i negre. 

Us recordo que per aconseguir-la s'ha d'anar a la llibrería a Mataró, no els envíen. (Si no han canviat de parer)

Tot seguit el "regal" que ens va fer l'amic Jordi Fatjó de l'Associació Punts de l'Aigua, ens va fer entrega als assistents de la trobada que es fa cada any pel maig a Sant Hilari, de la fotografía que es fa després del dinar. Enguany convertit en un puzzle de dues peces i en blanc i negre.

En el proper article us posaré dues séries amb color que us agradaran molt.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola a tots
Ja que ahir no vaig poder venir a la trobada de Barcelona; apeofito per desitjar-vos un feliç any a tots.
Fins aviat
Una abraçada
Maite Nadal

Anónimo dijo...

Un auténtico privilegio el poder conseguirlos...Un disfrute para la vista de todos los que no podemos ir allí.
Gracias por
Bcs
Luisas

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

A mi la gripe me dejó fuera de combate por la noche... y con las ganas y la caja de repes preparada. Siento mucho habérmela perdido tenía muchas ganas de veros.
Los Doria son muy especiales y originales.
Besitosss
Rosa

Eli Ramirez dijo...

Jo tampoc vaig poder venir pq els dissabtes pel matí tinc classe de còmic, però celebro que fos interessant i què hi trobèssiu coses noves :-D!

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...