Translate

28 dic 2017

PUZZLE FELICITACIÓ

Ara que crec que ja tots heu rebut el nostre punt de felicitació us podem dir que en algun dels jocs hi havía una sorpresa. Una sorpresa que comporta un regal que el donarem el día de la trobada de Sant Antoni.
Pels que sou de fóra de Catalunya, cal que ens envieu un correu dient si ho heu trobat i us enviarem el "regal".

Ahora que creo que todos ya habéis recibido nuestro punto-puzzle-felicitación, os podemos decir que en alguno de ellos hay una sorpresa. Una sorpresa que conlleva un regalo que daremos el día del encuentro en Sant Antoni.
Para los que seáis de fuera de Catalunya y lo hayáis encontrado nos enviáis un correo y nos mostráis, os mandaremos el "regalo".

Si el día 1 de gener no heu trobat la sorpresa, us l'ensenyarem en aquests mateix blog. Val la pena que us hi fixeu bé, el regal s'ho val.

Si el dia 1 de enero no habéis encontrado la sorpresa, os la mostraremos en este mismo blog. Vale la pena que os fijéis bien, el regalo tiene "tela".

Bon día !!!
Feliz día !!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo no sé si tenia sorpresa el meu sobre però si que es veritat que va ser una sorpresa rebre'l.
Per cert, en quin dia quedem que ens ensenyareu el regal, l'1 de gener o el 2 de enero, o es que triguen 24 hores en arribar a fora de Catalunya?

Bones Festes a tots!
Bartomeu

MCcol·leccions dijo...

Esperem rebre el sobre després del 28. !!!!!
Ens veurem a Sant Antoni, Feliç Any Nou.

Milagros dijo...

Jo et dic el mateix per mi va ser una sorpresa el rebre'l.
No se si tinc regal ja m'espero al dia 1.
No te avisat de que l'avia rebur per que aquest Nadal a sigut diferent, en lloc de pasanse el dia sentats a la taula nosaltres em estat estirats al llit, amb un encostipat de ..., ara anem una mica millor.
Petons i bona entrada d'any.
Miracle.

Chelo dijo...

El mio tiene "sorpresa", me acerco a la trobada de Sant Antoni a recogerlo.
Feliz día.
Bss

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...