Translate

18 oct 2016

TROBADA D'INTERCANVI DE PUNTS DE LLIBRE

SALT 22 D'OCTUBRE DE 2016
Una vegada més el proper dissabte a la plaça del davant de la Biblioteca Pública Municipal IU BOHIGAS de Salt, tindrà lloc la jornada d'intercanvi de punts de llibre que any rera any organitza la biblioteca i MONDOPUNTS amb el suport de l'Ajuntament.
Esperem que com cada any vingui molta gent, per els col·leccionistes de Girona que no es poden desplaçar a les trobades que es fan arreu del territori català, és una oportunitat ja que no hi ha moltes  trobades a la província de Girona.
També cal recordar-vos que després de la trobada farem un dinar col·lectiu amb tots els amics que us volgueu quedar, per un preu de 18 € al restaurant l'Estrada de Salt. Caldría que abans d'aquest divendres confirmesiu si vindreu i sobretot si us quedareu a dinar. Telèfon 687 52 12 02 ó bé domebiblio@hotmail.com
Les taules per la trobada son gratuïtes per a tothom.

Mondopunts portarà tots els punts de llibre repetits de Salamandra que te en estoc perquè si porteu la llista dels que us falten, només els que portin la llista dels que els hi falten, puguin mirar si els troben. 




No hay comentarios:

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...